Mindig ilyet szerettem volna, csak nem tudtam. De a barátnőm tudta, így került hozzám ez az újratölthető nyuszis vattapamacstartó zsák. Imecs Kata készítette valami hihetetlen finom textilbőrből, a száját pedig szaténszalaggal díszítette. Ami igazán mókássá teszi az az, hogy a vattát a nyuszi farka helyén lévő résen át lehet kivenni. Illetve úgy is mondhatnám, hogy a vatta a nyuszi farka. Én vattalabdát használok, amit egy picit mindig kihúzok a zsákból, de működhet tömbvattával is, amit megcsippentesz, hogy épp csak egy nyúlfaroknyi kilógjon. Ha hippinyuszira vágysz, próbáld ki színes vattával! Koronggal szerintem nem az igazi.

Nyuszi ül a fürdőben - XMISS

A szaténpánt egyben akasztóként is funkcionál, tehát fellógathatod, de akár a polcra is kiteheted és a falnak döntheted, mert az anyagnak megfelelő a tartása. A gumi pedig megakadályozza, hogy labdacsok szétguruljanak, ha mégis eldőlne.  Kb. két heti vattalabda fér el benne, bár nyilván ez függ a labda méretétől és a napi vattaigényedtől.

Nyuszi ül a fürdőben - XMISS

Mindenféle nyuszis van. Gombóc Artúrosan mondva van fehér nyuszis, barna nyuszis, mogyoró nyuszis, zsemle nyuszis, sötét nyuszis, szürke nyuszis, fehér foltos nyuszis, foltos lógófülű nyuszis, barna kerek nyuszis, barna kíváncsi nyuszis, és van porcelán nyuszis is. 

Nyuszi ül a fürdőben - XMISS

Én egy fehér alapon fekete pöttyökkel díszített szaténpántos mogyoró színű nyuszi (mint jobbra lent, illetve a legfelső képen) büszke tulajdonosa vagyok. De Kata akár a saját nyuszid képével is elkészíti, és a szaténpánt színét is kiválaszthatod, ha úgy érzed, hogy a webshopban lévő kész dizájnok közül valahogy most egyik sem az igazi. Ha felvennéd Katával a kapcsolatot, megtalálod őt a Facebook-on is.

Nálam a tükör feletti lámpán lóg, így garantáltan mindenki észreveszi (és tutira közelebbről is megvizsgálja) miközben kezet mos, ezért aztán leginkább mosolyogva jön ki a fürdőből. Ilyen ez a nyuszi, aki a fürdőben ül.

Fotók [1] [2]

Tetszett? Mondd el itt!Oszd meg! Facebook | Twitter | Google+1